O nama

 

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo našu Advokatsku kancelariju “Jovović”, koja je dinamična i brzo rastuća pravna firma sa sjedištem u Podgorici, Crna Gora.O nama


Advokatska kancelarija “Jovović” nudi širok spektar pravnih usluga, visokog profesionalnog standarda, domaćim i stranim klijentima. U kratkom roku pružamo asistenciju u bilo kojoj pravnoj oblasti u kojoj trebate pomoć. Naša kancelarija je posvećena pružanju kvalitetne usluge klijentima, stvarajući pouzdana i efikasna pravna rešenja. Pravni tim ove kancelarije se sastoji od advokata i spoljnih stručnih saradnika u odredjenim oblastima, koji su najbolji u svojoj oblasti u Crnoj Gori, naročito u oblasti poreza i carine.

Fokusiramo naše usluge na pravno savjetovanje, prvenstveno u oblasti privrednog prava-osnivanje privrednih društava i priprema cjelokupne neophodne dokumentacije,stečaj i likvidacija, poresko i carinsko pravo, kao i oblasti stvarnog prava-nekretnine, bankarstvo i finansije, osiguranje, radno pravo, porodično pravo, upravno pravo, tenderi, krivično pravo i rešavanje sporova pred sudskim i drugim nadležnim organima. Posvećenost radu i struci, kao i iskrena želja da kroz našu djelatnost pružimo pomoć i podršku klijentima kada je to neophodno, preporučuje nas kao pouzdane i odgovorne zaštitnike vaših pravnih interesa.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

KONTAKT